Saramura de peste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • burta de crap
  • sare
  • 1-2rosii
  • 1-2ardei kapia
  • 1ardei iute
  • Saramura:
  • 2-3cani cu apa(in functie de cat peste avem)
  • 1lingurita vegeta
  • putin cimbru
  • sare dupa gust
  • 1capatana de usturoi

Mod de preparare

Pestele spalat,portionat,pudrat cu sare,se pune pe gratar impreuna cu rosia si ardeiii spalate;separat intr-un vas se pune apa,vegeta,sare,cimbru,rosia si ardeiii toate curatate de coaja si pasate cu blenderul vertical,iar cand incepe sa clocoteasca se adauga pestele iar dupa 1-2clocote,usturoiul pisat.

Se opreste focul si se serveste cu mamaliguta si ardei iute,la nevoie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise