Saramura de pui cu mamaliguta

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui si/sau piept de pui,
  • 2 rosii,
  • 1 ardei iute,
  • usturoi pisat,
  • cimbru,
  • sare,
  • piper,
  • boia de ardei optional.

Mod de preparare

Se frige carnea pe gratar si rosiile. In acest timp se prepara saramura: 500 gr apa calda, usturoiul pisat, sare, cimbru, rosiile coapte si curatate, boiaua de ardei. Cand este gata carnea, se pune in saramura si se pun impreuna pe foc 5-10 minute. Se serveste cu mamaliga calda si ardei iuti.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise