Sarmale cu carne de porc

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 verze murate medii
  • 1 kg. carne tocata de porc
  • 5 cepe mari
  • bulion
  • foi de dafin
  • piper
  • condimente sarmale la plic
  • cimbru
  • orez cam doua cescute medii de cafea .

Mod de preparare

Se face intai compozita de umplut sarmalele si anume carnea tocata cu ceapa tocata marunt, apoi condimentele la plic pentru sarmale. Se pregatesc foile de varza, fiecare foaie se umple cu compoztia respectiva si se adauga una cate una in oala care are pe fund in interior varza tocata marunt (ce ramane de la desfacerea foilor). Ies cam 50 de bucati. Apoi se pune peste ele bulion cu apa amestecat, foile de dafin, boabele de piper si cimbru. Apoi se acopera sarmalele cu foi de varza si se pun la fiert cam 3 ore, la cuptor .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise