sarmale din pulpe de pui in foi de vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 pulpe de pui
  • 5-6 cepe
  • 1 cana de orez
  • piper
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 3-4 rosii
  • 2 oua
  • sare
  • foi de vita proaspete
  • ulei

Mod de preparare

Se dezoseaza pulpele, se inlatura grasimea si se da prin masina de tocat. Pui apoi in compozitie ceapa taiata marunt, orezul, piperul si sare dupa gust, cimbru, marar si patrunjel tocate marunt si ouale. Tii apoi rosiile in apa fierbinte 2-3 minute, le decojesti, le tai marunt si le pui intr-o cratita cu putin ulei cu sare, se lasa rosiile la foc mic cam 10 minute, cat sa formeze un sos. Se adauga apoi in compozitia de carne si se amesteca. Frunzele de vita se spala si se oparesc pentru 10 minute in apa cu sare si infasori apoi sarmale. Se aseaza intr-o cratita, se toarna apa cat sa le acopere si se pun la fiert cam 1 ora. Se servesc cu smantana si mamaliguta calda.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise