Shashlik

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kg carne de porc
  • -2 cepe
  • -1 litru apa minerala carbgazoasa
  • -zeama de la o lamaie
  • -paprika
  • -sare
  • -piper
  • -betisoare pentru frigarui

Mod de preparare

1. Carnea de porc de taie in cubulete(4cm*4cm*4cm). Ceapa se taie in bucati mari.

2. Intr-un vas inalt se adauga carnea taiata, ceapa, zeama de lamaie, o lingurita de paprika, sare si piper dupa gust, apa minerala.Se amesteca bine.

3. Peste amestecul din vas se pune un capac, si se pune la frigider.

4. Carnea este gata peste 4-5 ore, dar pentru un rezultat mai gustos, amestecul se lasa la frigider peste noapte.

5. Odata scos din frigider, din amestec se scoate carnea, si se infige pe frigarui.

6. Frigaruile se pun pe gratar, sau se pot praji pe tigaie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise