Snitel din piept de pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • condimente pentru carne de pui
  • 6 linguri pesmet
  • 50 gr cascaval
  • praf de usturoi
  • 2 oua

Mod de preparare

Pieptul de pui se transeaza si se condimenteaza, dupa gust cu condimente pentru carne de pui. Se lasa asa 20 min. Pesmetul se amesteca cu cascavalul ras pe razatoarea mica si praf de usturoi - dupa gust. Feiile de piept de pui se aseaza intre 2 folii alimentare si se bat. Se trec prin ouale batute si apoi prin amestecul de pesmet. Se prajesc in ulei pana se rumenesc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise