sos alb cu ciuperci.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 1/2 pachet unt
  • o cana de faina
  • 1 l lapte
  • 5 kg smantana
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

se taie marunt ciupercile shi se fierb 20 min,se iau de pe foc si se scurg de apa.intr-un vas se caleste faina cu untul si se adauga laptele si smantana amestecand continuu sa nu se lipeasca.Se adauga sarea si piperul shi cand sosul se ingroasa si devine cremos se adauga ciupercile

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise