sos alb cu ciuperci.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 1/2 pachet unt
  • o cana de faina
  • 1 l lapte
  • 5 kg smantana
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

se taie marunt ciupercile shi se fierb 20 min,se iau de pe foc si se scurg de apa.intr-un vas se caleste faina cu untul si se adauga laptele si smantana amestecand continuu sa nu se lipeasca.Se adauga sarea si piperul shi cand sosul se ingroasa si devine cremos se adauga ciupercile

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise