sos aliolii

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 catel de usturoi*1 firicel de patrunjel*50 ml lapte*sare *si ulei cit cuprinde(150 aproximativ)si mixerul vertical.

Mod de preparare

Punem in cana mixerului laptele ,firicelul de patrunjel,sarea si usturoiul taiat pe jumatate .Punem mixerul in cana si incepem sa punem cite putin ulei intre tim ce mixam (apasind din cind in cind pe butonul mixerului si nu continuu si nu ridicam mixerul de pe fundul canii)pina cind vedem ca de jos incepe sa se ingroase.atunci incepem sa mixam incontinuu din jos in sus si mai adaugam putin ulei daca vedem ca nu sa ingrosat bine.ascoatem din cana si punem intr-un bol si bagam la frigider.se serveste rece cu cartofi prajiti,carne ,etc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise