Sos aromat pentru friptura de pui

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 linguri ulei de orez
  • 3 linguri mustar dulce cu boabe de mustar in interior
  • 4-5 cuisoare
  • sare
  • 1 lingurita tarhon maruntit
  • 5 litri supa de pui
  • 4 catei de usturoi

Mod de preparare

Se amesteca uleiul, mustarul, cuisoarele, tarhonul, si sare dupa gust apoi se adauga supa de pui si se amesteca bine. Se toarna totul peste carnea de pui si se adauga si usturoiul curatat si zdrobit foarte putin. In timpul coacerii se ia cu o lingura sos din tava si se toarna peste carne, iar daca a scazut foarte mult se mai poate adauga putina supa de pui.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise