Sos cu branza de vaci si verdeata

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g branza moale de vaci,
  • 1 legatura patrunjel verde,
  • 2 crengute tarhon,
  • 3-4 frunze menta,
  • 2 codite de ceapa verde,
  • 2 rosii mici,
  • zeama de la 1/2 lamaie,
  • 1/4 lingurita sare,
  • piper proaspat macinat.

Mod de preparare

Se oparesc rosiile, se curata pielita si se taie cubulete. Se amesteca bine branza cu zeama de lamaie si se gusta de sare si piper. Se taie (cu foarfeca) verdeturile si menta si se incorporeaza in branza de vaci impreuna cu bucatile de rosii.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise