Sos cu branza de vaci si verdeata

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g branza moale de vaci,
  • 1 legatura patrunjel verde,
  • 2 crengute tarhon,
  • 3-4 frunze menta,
  • 2 codite de ceapa verde,
  • 2 rosii mici,
  • zeama de la 1/2 lamaie,
  • 1/4 lingurita sare,
  • piper proaspat macinat.

Mod de preparare

Se oparesc rosiile, se curata pielita si se taie cubulete. Se amesteca bine branza cu zeama de lamaie si se gusta de sare si piper. Se taie (cu foarfeca) verdeturile si menta si se incorporeaza in branza de vaci impreuna cu bucatile de rosii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise