Sos cu ciuperci si macaroane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g ciuperci de la conserva
  • o ceapa
  • sare
  • delikat
  • piper
  • ulei
  • faina
  • 400 ml lapte sau smantana subtire dulce
  • 100 g smantana acra
  • apa

Mod de preparare

Se pune ceapa intr-o cratita cu ulei la calit, cand este sticloasa se adauga ciupercile din conserva, putina apa (50-100ml), laptele si se lasa sa fiarba cateva minute. In timp ce fierbe se condimenteaza cu sare, piper, delikat dupa gust. Smantana acra se amesteca cu o lingura de faina care se toarna amestecand usor in cratita cu ciupercile pana se ingroasa sosul. Se fierb macaroanele. Se pun in farfurie macaroane peste care se adauga sosul cu ciuperci, va doresc pofta buna. (se poate adauga si un pic de sunca prajita, iese foarte gustos)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise