Sos cu pipote si inimi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g pipote si inimi,
  • sos de rosii (sau bulion),
  • sare,
  • piper,
  • otet.

Mod de preparare

Se fierb bine pipotele si inimile, apoi le pui la prajit pana se rumenesc bine. Separat intr-un bol amesteci sosul de rosii cu un pic de otet,  piper(eu pun si un pic de cimbru pentru ca ii da gust bun). Dupa ce s-au prajit pipotele si inimile adaugi sosul si il fierbi pana se ingroasa. Daca folosesti bulion in loc de sos de rosii amesteci bulionul cu un pic de apa si adaugi o lingurita de zahar. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise