Sos de ardei

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ardei gogosari
  • 1/2 kg rosii
  • 3 linguri ulei
  • 50 g masline , sare

Mod de preparare

Se toaca ardeiul marunt sau se rade. Se toaca rosiile curatite de codite, se pun la fiert rosiile impreuna cu ardeiul. Se lasa sa clocoteasca 7-8 minute, apoi se da la o parte si se lasa sa se raceasca. Se adauga sarea , maslinele si uleiul. Se serveste alaturi de piure de cartofi, pilaf de orez, fasole iahnie sai alte mancaruri scazute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise