Sos de grapefruit si pepene galben cu castane

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cani salata verde tocata
  • 1 grapefruit - taiat
  • 1 cana castane comestibile taiate julienne
  • 1 cana pepene galben taiat
  • frunze de menta proaspete pentru ornat
  • Sos de grapefruit:
  • 2/3 cani suc de grapefruit, de preferinta proaspat
  • 1/2 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita de miere
  • 2 lingurite menta proaspata tocata
  • sau
  • 1 lingurita menta uscata
  • boia iute (optional)
  • 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

1. Se amesteca, intr-un vas larg, salata verde cu grapefruit-ul, castanele si pepenele galben.

2. Se pun ingredientele pentru sos intr-un borcan cu capac etans si se amesteca bine.

3. Se toarna apoi sosul peste compozitia din vas si se amesteca cu grija. Se serveste ornat cu frunze de menta. Se consuma rece sau la temperatura camerei.

Se obtin 4 portii.

1 portie contine: 100 calorii; 1,5 g proteine; 18,7 carbohidrati; 2 g grasimi; 0 mg colesterol; 10 mg sodiu (fara cel din sarea de mare).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise