Sos de grapefruit si pepene galben cu castane

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cani salata verde tocata
  • 1 grapefruit - taiat
  • 1 cana castane comestibile taiate julienne
  • 1 cana pepene galben taiat
  • frunze de menta proaspete pentru ornat
  • Sos de grapefruit:
  • 2/3 cani suc de grapefruit, de preferinta proaspat
  • 1/2 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita de miere
  • 2 lingurite menta proaspata tocata
  • sau
  • 1 lingurita menta uscata
  • boia iute (optional)
  • 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

1. Se amesteca, intr-un vas larg, salata verde cu grapefruit-ul, castanele si pepenele galben.

2. Se pun ingredientele pentru sos intr-un borcan cu capac etans si se amesteca bine.

3. Se toarna apoi sosul peste compozitia din vas si se amesteca cu grija. Se serveste ornat cu frunze de menta. Se consuma rece sau la temperatura camerei.

Se obtin 4 portii.

1 portie contine: 100 calorii; 1,5 g proteine; 18,7 carbohidrati; 2 g grasimi; 0 mg colesterol; 10 mg sodiu (fara cel din sarea de mare).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise