sos de prajituri.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 cana smantana
  • 250 gr ciocolata semi-dulce
  • o lingurita lichior amaretto

Mod de preparare

Se pune smantana intr-un vas si se lasa 2 minute, la putere maxima, la microunde. Se adauga ciocolata si se amesetca sa se topeasca. Daca nu s-a topit complet, se mai lasa la microunde 30 de secunde. Se amesteca cu lichiorul.

Acest sos se poate pune peste prajituri, inghetata, torturi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise