sos de sunca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ciuperci mari
  • 1/2 zeama de carne sau apa
  • 1/2 pahar sos de rosii
  • 1 lingura sunca tocata
  • 1 lingura verdeata (patrunjel, tarhon)
  • 1 lingura ulei
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile se inabuse in ulei, se amesteca cu zeama de carne si sos de rosii, se adauga sunca tocata fin, verdeata tocata foarte marunt si sarea.Se scade pana la consistenta unui sos.Cu acest sos se acopera anumite paste si creierul fiert.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise