Sos Gleu

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt. 1 kg de Sos
  • Usturoi 0,200kg
  • Iaurt gras 0,350 kg
  • Ulei de masline 0,080 L
  • Apa minerala 0,120 L
  • Miere de albine 0,250
  • Sare 0,030 kg

Mod de preparare

Pregatire:

Usturoiul se curata si se zdrobeste.

Preparare:

Din usturoi,ulei si apa minerala se pregateste un mujdei subtire cu ajutorul unui blender.Cand este gata se adauga iaurtul si mierea si se foloseste in continuare blenderul.Sosul obtinut trebuie tinut la rece pana in momentul servirii.

Sosul trebuie sa aiba o consistenta groasa ca o smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise