Oparim cu apa clocotita rosiile si le decojim ,le taiem cubulete.Pisam cu latul cutitului usturoiul apoi il taiem bucatele il prajim 2~3 minute la foc mic .Adaugam rosiile le prajim pina se schimba un pic culoarea si adaugam capia taiata pai cu lungimea de 4 cm. Adaugam sarea ,zaharul, busuiocul, cimbru, boia, cili si prajim inca 2~3 minute .La sfirsit adaugam patrunjel si leustean proaspat si oprim focul.Lasam 2 minute sa se mai condimenteze si cu zarzavatul proaspat ,si pofta mare .Eu am adaugat si putina carne de porc inabusita din conserva si am calit-o putin.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise