sos picant

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 50 g ciuperci
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 lingura faina
  • sare
  • piper
  • 2-3 fire patrunjel
  • 1 pahar vin alv
  • 1/2 zeama de carne

Mod de preparare

Se inabuse in putin ulei cu sare si piper ciupercile spalate si taiate foarte fin. Separat, in restul de ulei se adauga ceapa intreaga, faina, se amesteca se adauga si usturoiul taiat si firele de patrunjel. Se toarna vinul si zeama de carne si se lasa sa fiarba. Se strecoara si se adauga ciupercile, se potriveste de sare si se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise