SOS PICANT PENTRU RASOL DE PESTE SAU VITA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2galbenusuri
  • 200 ml ulei
  • zeama de la o lamiie
  • 1lingura mustar
  • o legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Se face un sos de maioneza,frecind trptat galbenusurile cu uleiul.Adaugam din cind in cind zeama de la lamiie.La sfirsit punem mustrul, sare si patrunjelul

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise