Sos pentru cartofi prajiti

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr maioneza
  • 50 ml lapte dulce
  • 2 lingurite mustar Dijon
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 catei usturoi zdobiti( se pot pune mai multi, depinde de gust)
  • 4-5 linguri cu parmezan ras
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se amesteca cu telul, maioneza cu laptele. Se adauga mustarul, zeama de lamaie, usturoiul, se amesteca incontinuu, si la final, dupa ce totul se va ingrosa se adauga cate o lingura, pe rand, parmezanul ras marunt.

Se adauga la final sare si piper dupa gust.

Este un sos extraordinar pt cartofi prajiti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise