Sos red chili

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ardei iuti
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa medie
  • 2 linguri apa
  • 1 lingura oregano
  • chimen macinat
  • sare

Mod de preparare

Se spala ardeii si se curata coditele si semintele. Se pun ardeii, usturoiul si ceapa intr-un vas si punem apa. Se da in clocot, se reduce focul si se fierbe 45 de minute iar la final, se scurge apa. Din ardei, usturoi, ceapa si faina se face un piure. Se pune totul in tigaie cu 2 cani de apa si condimente. Se fierbe la foc mediu, amestecand continuu, pana cand sosul se ingroasa. Apoi il folositi la gratare, cartofi prajiti si unde mai aveti pofta!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise