Sos red chili

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ardei iuti
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa medie
  • 2 linguri apa
  • 1 lingura oregano
  • chimen macinat
  • sare

Mod de preparare

Se spala ardeii si se curata coditele si semintele. Se pun ardeii, usturoiul si ceapa intr-un vas si punem apa. Se da in clocot, se reduce focul si se fierbe 45 de minute iar la final, se scurge apa. Din ardei, usturoi, ceapa si faina se face un piure. Se pune totul in tigaie cu 2 cani de apa si condimente. Se fierbe la foc mediu, amestecand continuu, pana cand sosul se ingroasa. Apoi il folositi la gratare, cartofi prajiti si unde mai aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise