Sos remoulade

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g maioneza simpla
  • 1 lingura de mustar
  • 100 g castraveciori in otet
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • cateva fire de tarhon
  • 1-2 linguri de capere
  • 2-3 oua

Mod de preparare

Castraveciori tocati marunt si bine scursi, patrunjelul curatat si tocat, tarhonul la fel ca patrunjelul, ouale fierte tari si tocate marunt plus celelalte ingrediente se amesteca bine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise