sos spaniol

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sos rezultat de la pregatirea fripturii
  • 1 pahar vin alb
  • 1 pahar bulion
  • 1 ceapa taiata felii
  • 2 linguri ulei
  • ceapa verde si patrunjel verde
  • dafin coriandru

Mod de preparare

Se prepara din sosul rezultat de la pregatirea fripturii la acre, se adauga: vinul, bulionul, ceapa. Se lasa sa fiarba la foc moale 2 ore. Se scurge grasimea, se paseaza prin sita fina. Se pune sare piper si se serveste la fripturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise