Sos spuma cu bere

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 4 galbenusuri,
  • 370 ml bere bruna,
  • zeama de lamaie,
  • piper,
  • sare,
  • praf de ardei iute.

Mod de preparare

Amestecati galbenusurile cu putina sare si bateti-le - cu mixerul - pana ce obtineti un amestec spumos, galben deschis.

Turnati-le intr-un vas (de preferinta de portelan) si puneti vasul pe baia de apa (fierbinte). Adaugati berea putin cate putin, amestecand intruna, pana ce sosul devine cremos. (Apa de sub vasul cu sos trebuie sa bolboroseasca, nu sa fiarba, altfel se taie sosul.)

Condimentati sosul cu sare, piper, praf de ardei iute si putina zeama de lamaie.

Sosul merge foarte bine cu peste de apa dulce fiert in aburi, cu friptura, carnati si legume.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise