Sote de inimi de curcan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg inimi de curcan
  • 1 ceapa
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper
  • 250 ml vin alb

Mod de preparare

Ceapa data prin razatoare se caleste in unt, dupa care se innabusa cu apa. Se pun inimile taiate, sare si piper. Se lasa sa dea in cateva clocote, apoi se pune vinul. Se lasa sa fiarba pana cand lichidul scade.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise