Spagetti alla Carbonara

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet spagetti
  • 70 ml ulei de masline
  • 4 galbenusuri
  • 15o g kaizer afumat
  • 50 g branza rasa( capra)
  • 60 g parmezan
  • 1 lingurita piper proaspat macinat
  • sare

Mod de preparare

Intr-o oala se pun la fiert 4 l apa cu o lingurita cu sare.Aveti grija sa nu se rupa spaghetele la fierbere! Se fierb aproximativ 8 minute.

Ouale se sparg si se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le punem intr-un bol si se amesteca cu 1/2 lingurita sare, se adauga parmezanul, branza rasa si 1/2 lingurita piper. Amestecam bine .

Intr-o tigaie se toarna uleiul si se adauga kaizerul taiat cubulete, lasandu-se la prajit pina devine maro-auriu.

Cand pastele sunt gata fierte, se scurg bine si se pun intr-un vas unde se vor amesteca bine , impreuna cu compozitia de galbenusuri. Adaugam kaizerul prajit si se amesteca bine pina cand galbenusurile apar facute ca si o omleta.Deasupra presaram piperul ramas.

Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise