Spagetti alla Carbonara

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet spagetti
  • 70 ml ulei de masline
  • 4 galbenusuri
  • 15o g kaizer afumat
  • 50 g branza rasa( capra)
  • 60 g parmezan
  • 1 lingurita piper proaspat macinat
  • sare

Mod de preparare

Intr-o oala se pun la fiert 4 l apa cu o lingurita cu sare.Aveti grija sa nu se rupa spaghetele la fierbere! Se fierb aproximativ 8 minute.

Ouale se sparg si se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le punem intr-un bol si se amesteca cu 1/2 lingurita sare, se adauga parmezanul, branza rasa si 1/2 lingurita piper. Amestecam bine .

Intr-o tigaie se toarna uleiul si se adauga kaizerul taiat cubulete, lasandu-se la prajit pina devine maro-auriu.

Cand pastele sunt gata fierte, se scurg bine si se pun intr-un vas unde se vor amesteca bine , impreuna cu compozitia de galbenusuri. Adaugam kaizerul prajit si se amesteca bine pina cand galbenusurile apar facute ca si o omleta.Deasupra presaram piperul ramas.

Pofta mare !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise