Sprot Florinel

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kg sprot proaspat sau congelat
  • -150 grame pasta de tomate
  • -250 grame apa
  • -10 grame ulei
  • -10 gr sare
  • -5 gr piper
  • -3 fo-i de dafin
  • -3-4 catei de usturoi
  • -1 lingurita de zahar
  • -1 lingura otet concentrat

Mod de preparare

Pestele se curata de capete si mate ,se spala numai in apa rece,se opareste in apa cu sare si otet, se lasa sa se scurga. separat se face sosul marinat:

Se pune intr-un vas uleiul,apa,pasta de tomate si mirodeniile,respectiv sarea,zaharul ,usturoiul,pirerulsi foile de dafin si se fierb citeva minute

Cand este gata se ia de pe foc si se toarna peste sprotul scurs.

Se poate consuma imediat, cald sau se poate consuma rece, a doua zi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise