Sunca in bere (Bierschinken)

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Cca. 3 - 3
  • 5 kg de pulpa de porc (o bucata)
  • multa sare
  • usturoi
  • 4 linguri de mustar
  • 2 linguri miere
  • ¾ l bere

Mod de preparare

Se spala carnea si se pune multa sare pe ea.

Se face o marinata de sare si se pune carnea in ea si se pune la rece pentru 3 saptamini.

Intre timp se intoarce.

Se usuca apoi carnea cu o cirpa si se unge cu mujdei de usturoi.

Se pune carnea in cuptor (220°C, 2 ore) la copt.

Se amesteca mustarul si mierea si se unge carnea de mai multe ori si se varsa berea peste ea.

Dupa 2 ore e carnea gata .

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise