Supa africana de alune

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 linguri ulei de masline
  • -2 cepe medii, tocate marunt
  • -2 ardei grasi rosii, mari, taiati marunt
  • -4 catei de usturoi, pisati
  • -800 grame rosii cuburi din conserva
  • -8 cani supa de legume (preparata din cuburi)
  • -1/4 lingurita piper
  • -1/4 lingurita pudra de chili
  • -2/3 cana unt de arahide
  • -1/2 cana orez brun

Mod de preparare

Intr-o oala mare se incalzeste uleiul la foc mediu spre mare. Se caleste ceapa si ardeii pana capata o nuanta aurie si se inmoaie usor, iar la urma se adauga usturoiul pentru a preveni arderea acestuia. Se adauga rosiile, supa de legume, piperul si pudra de chili.

Se reduce focul si se lasa sa fiarba timp de 30 de minute, fara capac.

Se adauga orezul, se acopera oala cu un capac si se lasa sa fiarba pentru inca 15 minute sau pana cand orezul capata consistenta dorita. Se incorporeaza untul de arahide si se amesteca bine.

Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise