Supa crema de broccoli cu spanac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 1 cartof
  • 250 gr baby spanac
  • 1 capatana de 250 gr de brocoli
  • sare
  • piper
  • 200 ml smantana lichida
  • 100 ml lapte
  • felii de paine
  • felii de pastrama de porc sau vita
  • cas razalit

Mod de preparare

Se pune oala cu 2 l apa si sare la foc sa fiarba.Se curata legumele: ceapa,morcovii si cartoful,se spala bine si se taie cuburi.Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga legumele si sa lasa sa fiarba.Se spala broccoli si spanacul si cand legumele sunt fierte se pun in oala cu apa.Cand toate sunt fierte se stinge focul si se lasa sa se racoreasca.Cand s-au racorit se pun legumele in blender si se maruntesc.Se pun intr-o oala legumele blendurite si se pune pe foc.Se adauga smantana lichida si laptele, se amesteca si se lasa sa dea un clocot.Se potriveste de sare si piper si se stinge focul.

Se serveste cu o felie de paine prajita si cu cas ras deasupra si cu feliute de pastrama prajita.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise