Supa crema de linte rosii

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g linte rosii
  • 50 g ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 3 litri de apa
  • 1 legatura de patrunjel tocat
  • sare sau knor delikat.

Mod de preparare

Se alege lintea, se spala bine in cateva ape,apoi se asaza cu apa la foc.Cand incepe sa clocoteasca se adauga zarzavatul curatat,spalat si dat prin razatoare.Aceasta supa trebuie sa fiarba la foc mic pana cand boabele de linte sunt fierte bine.Apoi se scot intr-un castron mai mare si se mixeaza sau se freaca intr-o strecuratoare pana se face ca o crema.Apoi se mai da la fiert in cateva clocote.Se presara cu patrunjel verde tocat si se poate acrii cu putina zeama de lamaie

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise