Supa-crema de Squash (dovlecel)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 40g unt
  • 1 ceapa
  • 500 g squash (2-3 bucati)
  • 1 l- 1,250 ml de apa
  • 2 oua
  • 2 lg parmezan marunt
  • sare,piper, 2 cubulete vegeta

Mod de preparare

40g unt se topeste si se caleste o ceapa marunta . 500 g squash se taie si se caleste in ceapa circa 5 minute, dupa ce ceapa s-a calit

Se adauga 1- 1,250 ml apa si cubulerele de vegeta si se fierbe supa 20 minute.Se adauga piper.

Se ia supa de pe foc si se mixeaza .

Cele 2 oua si 2 linguri de parmezan marunt se bat impreuna, si intr-un castron (oala) noua , se varsa supa crema peste oualele batute cate putin ca sa nu se faca cocoloase.

Se serveste cu paine calda si unt.

Un deliciu

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise