supa-crema greceasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 fir de praz
  • 1/2 l lapte
  • 1 lamaie
  • 100 g smantana
  • sare
  • crutoane

Mod de preparare

Se pun la fiert cu 1 l de apa cartofii curatati, spalati si taiati bucati mici, impreuna cu ceapa si prazul taiat marunt si un praf de sare.Se lasa pe foc pana ce cartofii se sfarama, se strecoara totul,iar cartoful si ceapa se zdrobesc, ca sa treaca prin strecuratoare.Supa se subtiaza cu laptele fiert si se stoarce deasupra lamaia.Cand se serveste la masa, se adauga smantana si crutoane din paine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise