supa cu galusti

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 cana gris
  • 2 oua
  • suc de rosii
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu

Mod de preparare

Zarzavatul se fierbe cu sare intreg. Cand este fiert, se strecoara obtinandu-se supa.

Intre timp se pregatesc galustile: se freaca galbenusurile cu grisul, putina sare, iar albusurile se bat spuma si se adauga impreuna cu bicarbonatul stins.

Se ia cu lingura din compozitie si se pun in supa si se fierb 15-20 minute. Apoi se adauga sucul de rosii, 1 pahar apa si se mai fierb 10 minute. Cand sunt fierte se da la o parte si se adauga patrunjelul tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise