Supa de castraveti cu iaurt si boia

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 castravete,
  • 1/2 legatura de ceapa verde,
  • frunze de menta proaspata,
  • frunze de patrunjel verde,
  • 2 varfuri de cutit de boia de ardei,
  • 2 pahare de iaurt,
  • 2 rosii,
  • zeama de la o lamaie,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Curatati castravetele, taiati-l in doua (pe lung) si scoateti semintele. Taiati fiecare jumatate in lamele foarte fine, apoi ceapa verde rondele (inclusiv coditele). Bateti bine iaurtul cu boiaua si zeama de lamaie. Opariti rosiile, indepartati pielita si taiati-le cubulete. Introduceti feliile de castravete, ceapa si rosiile in iaurtul batut si bagati supa la frigider (cel putin 2 ore). Cand o serviti, presarati deasupra frunze de menta si patrunjel verde spalate si zvantate.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise