Supa de ceapa cu cascaval

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe rosii mari( sau patru mici)
  • 1 litru zeama de carne
  • 60 grame unt sau margarina
  • 2 linguri faina
  • 100 grame cascaval
  • 4 felii paine
  • sare, piper dupa gust
  • Pentru 4 persoane

Mod de preparare

Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent timp de 8 minute la putere maxima.

Se adauga apoi faina, frecata bine sa nu existe cocoloase, se toarna zeama de carne. se pune capacul pe vas si se fierbe supa timp de 10 minute. La jumatatea timpului se amesteca.

Se pune supa in 4 boluri, in fiecare se aseaza o felie de paine, se presara cascavalul ras, apoi se mai incalzeste supa timp de 3 minute la putere medie.

Se serveste cu mult drag!

Cuptorul meu este Platinium 17 M22

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise