SUPA DE FASOLE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o ceapa tocata marunt
  • 200 g morcov taiat cuburi
  • 200 g telina cuburi
  • 200 g cartofi cuburi
  • un praz taiat rondele
  • marar
  • 50 g unt sau margarina
  • un borcan de fasole
  • 1/2 cutie de rosii in bucati
  • 200 g de sunca cuburi.

Mod de preparare

Telina, morcovul, cartofii, prazul se pun intr-o cratita la calit, se adauga rosiile zdrobite cu furculita se pun la fiert intr-un litru de supa, timp de 20 minute plus mararul. Jumatate din borcanul cu fasole se zdrobeste si se pune in supa cu sunca restul de fasole. Se potriveste gustul cu sare si piper. Se serveste cu paine prajita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise