Supa de legume deosebita

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ptr 6 portii
  • 2 cepi curatate si taiate in sferturi
  • 2 ardei rosii curatati si taiati in sferturi
  • 1 cartoafa dulce curatata si taiata in felii de 2cm
  • 1 morcov curatat si taiat in felii de 1cm
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare, piper
  • 1litru de apa
  • 250 ml smintina de gatit
  • ptr crutoane de cascaval
  • 6felii de baghete taiata in cuburi de 2cm
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 50 gr de cascavl

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 200 grade.Pe o tava cu pergament asezam legumele le stropim cu ulei de masline ,le saram ,le piperam si le coacem 45 de minute pina cind sint rumenite si moi.

Intre timp ungem feliile de baghet cu ulei de masline presaram brinza taiem in crutoane si le prajim putin.

Legumele coapte le trecem intr-o oala adaugam apa si le dam la fiert.Cind incep sa fiarba se face focul mic si lasam sa fiarba 15 minute,adaugam smintina si sfaramam legumele ca supa sa fie omogena.(blender )

Se reintoarce pe foc si se lasa sa fie calda (nu sa fiarba)si mai condimentam dupa gust.

Cind se serveste se adauga crutoane.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise