Supa de rosii

Timp pregatire
2700 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cartof taiat bucatele
  • 1 bucata de telina
  • cateva frunze de patrunjel
  • o ceapa mai mica
  • 400ml bulion sau pasta de tomate amestecata cu apa
  • o mana de orez
  • putin ulei
  • sare si putin zahar

Mod de preparare

Intr-o oala se pune putin ulei,bucatelele de cartofi,telina,ceapa si patrunjelul.

Se lasa sa se inabuse putin dupa care se toarna bulionul si apa.

Se lasa la fiert.

Dupa ce au fiert cartofii,se scot legumele intr-un castron si in supa se adauga orezul.

Se lasa sa fiarba.

Dupa ce a fiert si orezul,eu pun cartofii inapoi in supa si celelalte legume le arunc.

Se adauga patrunjel tocat marunt.

In loc de orez,se pot pune macaroane sau taitei.(eu am facut supa de post si nu am avut taitei sau macaroane fara ou,asa ca am pus orez).

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise