Supa de salata verde

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 bucati salata verde
  • loboda
  • stevie
  • spanac si orice alte verdeturi in total 250-300 gr.
  • 2-3 cepe
  • 2 litri apa sau zeama de zarzavat
  • 1-2 linguri unt sau orice grasime
  • 2 galbenusuri
  • 1 cescuta orez
  • sare

Mod de preparare

Salata, ceapa si toate verdeturile se taie marunt si se inabusa toate la un loc 5 minute, apoi se stinge totul cu apa sau zeama de zarzavat sau chiar de carne. Se lasa sa fiarba ½ ora. Inainte de a se servi, se drege cu galbenusurile batute.

Se serveste cu cuburi de piine prajita

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise