Supa de zarzavaturi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 morcovi
  • - 1 radacina patrunjel
  • - 1 pastarnac
  • - 1 felie telina
  • - ½ gulie
  • - ¼ varza alba/rosie
  • - 3-4 buchetele broccoli
  • - 1 ardei
  • - 1 rosie decojita
  • - 1 ceapa mica
  • - 2-3 linguri bulion
  • - patrunjel tocat
  • - sare, piper

Mod de preparare

Astazi va prezint o supa nu doar sanatoasa ci si foarte gustoasa...

Tocam marunt ceapa si o punem la calit in putin ulei de masline. Taiem cubulete mici toate legumele (morcovii, radacina de patrunjel, pastarnacul, telina, gulia, ardeiul, rosia), iar varza o taiem felii ca pentru salata. Le adaugam pe toate, mai putin rosia si broccoli, la ceapa calita si mai lasam la foc mic 3-4 minute. Dupa acest timp punem si rosia si broccoli, adaugam apa, sare sau vegeta, acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic. Cand sunt fierte toate, punem bulionul, mai condimentam cu sare sau vegeta daca e cazul si piper. La sfarsit presaram patrunjel tocat marunt.

Pofta Buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise