Supa piure de legume cu crutoane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 2L apa
  • vegeta
  • lapte 200ml
  • faine 3 linguri mari
  • paine 250 g
  • marar
  • petrungel
  • leustian

Mod de preparare

In apa rece punem toate legume taiate in unsferturi si punem la foc. In primu clocot punem vegeta sau sare si fierbem pana gata legume. Cu blender taem toate legume in piure si lasam in zeama in care a fiert. In lapte punem 3 linguri de faine si mestecam bine, adaugam in supa-piure si lasam pana 1 clocote in acelas timp mestecam supa.

Paine taem la patratei si punem in cuptor pt 5-7 min.

Punem supa in farfuria, verdiata pe gust petrungel, marar, leustian, crutoane.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise