Supa piure din morcov

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500. morcov
  • 2 cepe medii
  • 4 portocale ori 150ml.suc de portocale
  • 100ml.crema
  • 2 linguri mari de ulei pentru prajit
  • 1l. supa de gaina ori apa
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde

Mod de preparare

Curatim ciapa si morcovul le taiem marunt. Punem in cratita uleiul si prajim ciapa cu morcovul impreuna.Apoi turnam peste prajitura supa fierbinte si lasam la foc sa fiarba timp de 30 min.

Apoi facem c blenderu piure.

Scurgem portocalele in supa si punem crema, lasam sa fiarba, adaugam sarea si piperul dupa gust.

Punem in farfurie si ornamentam cu marar verde. Se serveste cu bucatele de pesmeti.

Pofta buna!!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise