Supa Radauteana...a la Alexutzu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piep de pui
  • 6-7 cartofi de marime medie
  • 1 morcov mare
  • 2 cepe sau o legatura de ceapa verde
  • 4-5 catei de usturoi
  • patrunjel si marar dupa gust
  • 400-500 gr smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe peiptul de pui pana se spunuieste de tot . Intre timp se curata cartofii si morcovul de coaja si se taie fiecare in cuburi ( la morcov , cuburile sa fie mai mici), se taie si ceapa marunt , iar cateii de usturoi feliute. Dupa ce se scoate pieptul de pui de la fiert , se pun legumele taiate in aceiasi apa, in timp ce pieptul se desoseaza si se taie fasii de 1 cm grosime , apoi fasiile se taie in cubulete si se pun peste legume la fiert. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se lasa sa mai dea un clocot, dupa care se torma smantana si verdeturile taiate marunt. Se serveste calda sau rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise