Supa rece de avocado

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5avocado bine coapte
  • 2lamai verzi
  • 1lingura boabe de piper rosu
  • 3catei de usturoi
  • 500ml supa de pui
  • 150ml smantana lichida
  • sare
  • crutoane pentru servit

Mod de preparare

Se pune intr-un vas pe foc supa,usturoiul curatat,boabele de piper,si se lasa la fiert 10min;se strecoara,supa se lasa deoparte iar usturoiul si piperul se pun intr-un bol,impreuna cu pulpa de la 4avocado,putina sare,zeama de la 1lamaie,smantana si se paseaza bine cu blenderul vertical.Piureul obtinut,se amesteca cu supa cate putin,pana se ajunge la consistenta dorita,se potriveste de gust iar daca e nevoie se mai poate adauga zeama de lamaie dupa gust.

Se serveste ornata cu felii de avocado ramas,boabe de piper si crutoane.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise