Supa sanatoasa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr carne de vita
  • 5 cartofi
  • 1 lingura gris
  • 1 lingura unt
  • 3 pahare apa
  • sare
  • 1 legatura marar

Mod de preparare

Se pune apa la fiert iar cand da in clocot,se pun cartofii si carnea taiate bucatele.Se sareaza si se lasa sa fiarba 25 min.

Se incorporeaza grisul,turnand in ploaie,si amestecand continuu.Se lasa sa fiarba inca 2 3 min.Incorporezi si untul dupa care iei de pe foc.

Se serveste cu marar tocat deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise