Tocana de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • condimente de pui,piper
  • 2 ling pasta de tomate
  • 3 catei usturoi
  • marar
  • o ling de ulei
  • 2 cani apa
  • 2 cepe

Mod de preparare

Puiul se transeaza in bucati iar pieptul se pune deoparte.

Ceapa se caleste in ulei apoi se pune bucatile de pui,se condimenteaza,apoi se adauga apa si se lasa la fiert pana scade zeama.

La sfarsit se adauga pasta de tomate,mararul si usturoiul pisat.

Se serveste cu paste sau cartofi piure.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise