Tocanita de peste ( sardine )

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 conserve de sardine
  • 3 cepe
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 3 rosii
  • 3 cartofi
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 legatura de hasmatuchi
  • 1 pahar de apa

Mod de preparare

Fierbem cartofii in coaja lor, ii decojim si ii taiem cubulete. Ceapa , taiata, evident, pestisor, o calim in ulei, la foc mic, pana isi schimba culoarea,adaugam ardeii taiati fasii, mestecand cu o lingura de lemn.Peste ceapa si ardeii caliti, punem rosiile(fara pielite ) taiate cubulete, cartofii,apa, sare, piper, si boia, dupa gust si lasam la fiert 10 minute sa se omogenizeze baza tocanitei noastre. Adaugam pestele si frunzele de hasmatuchi si mai dam un clocot.E GATA, am rezolvat o masa cu dezlegare la peste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise