Tort cu mere

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 mere mari,
  • 4 ouă,
  • 4 linguri zahăr,
  • 4 linguri pesmet,
  • 1 lingură făină,
  • 100 g. nuci tocate mai mare,
  • esenţă de rom,
  • un praf de sare.

Mod de preparare

Se freacă gălbenuşurile cu zahărul, se adaugă puţin câte puţin pesmetul, făina, merele rase, nucile, romul şi sarea. Separat se bat albuşurile şi se amestecă cu compoziţia obţinută. Se toarnă într-o tavă unsă şi tapetată cu pesmet. Se coace la foc potrivit, se răstoarnă pe un platou şi se însiropează cât e fierbinte.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise